🙏 Temporarily under construction 🙏

Over ons

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in ons verhaal! 

Het idee van Everything You is ontstaan bij de 2 eigenaren. Samen hebben zij het spirituele pad bewandeld en hebben zij geleerd hoe belangrijk het is om jezelf het middelpunt van jouw liefde en aandacht te maken. 
Ze hebben samen een reis gemaakt die is begonnen met een zoektocht naar henzelf. Vandaar dat YOU overduidelijk terug zou moeten komen in de naam.

Uiteindelijk zijn ze samen een echte wereldreis gaan maken. Tijdens hun reis zijn ze in contact gekomen met kleine ondernemers wereldwijd.
Allemaal maakte zij ongelofelijk mooie producten, maar dit enkel op kleine schaal. De eigenaren moesten en zouden deze producten naar Nederland halen. Dit is niet altijd even makkelijk geweest.
Gelukkig hebben ze nu met een super sterk en enthousiast team een manier gevonden waarbij er nauw samen gewerkt wordt met de leveranciers.
De producten zullen dan ook direct vanuit de leveranciers naar jou toe gestuurd worden. 

Het team van Everything You doet dit bewust om ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Dit zodat de leverancier een eerlijke prijs ontvangt en dat we ook jou een eerlijke prijs kunnen vragen. Wel zo eerlijk dachten wij!

Alle producten zijn met veel liefde en passie uitgekozen. Everything You is er super trots op en we hopen dat jij er ook heel erg blij van wordt!

Zijn er producten die je graag terug zou willen zien op onze webshop? Laat het ons weten via het contactformulier onder 'Contact'.